Olīveļļa - dabīgs līdzeklis veseliem un mirdzošiem matiem

Olīveļļa pasargā matus no bojājumiem, apkārtējā vides piesārņojuma, stiprina un pabaro, dod tiem spīdumu, kuplumu, palīdz novērst matu galu šķelšanos.

2022.gadā veiktie in vivo un in vitro pētījumi apliecina - olīveļļai piemīt daudz labu īpašību matu kopšanā.

Olīveļļa darbojas kā dabīgs aizstājējs daudzām konvencionālām izejvielām, piemēram, silikonam, kuras pievieno matu kopšanas līdzekļiem, lai uzlabotu matu izskatu, struktūru. 

Olīveļļa pasargā matus no bojājumiem, apkārtējā piesārņojuma, stiprina un pabaro, dod tiem spīdumu, kā arī palīdz novērst matu galu šķelšanos.

Zemāk attēlā sniegts īss Olīveļļas priekšrocību apkopojums.

Olīveļļa ir bagātīgi pievienota visiem zīmola MARUSHA ražotajiem matu kopšanas produktiem:

 - cietajiem šampūniem,

- cietajam kondicionierim,

- MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciska Matu eļļa matu augšanai un pret matu izkrišanu.

Pateicoties tam, ka MARUSHA dabīgie matu kopšanas līdzekļi satur augstas kvalitātes olīveļļu, mati pēc to lietošanas ir mīksti, spīdīgi, gaisīgi, veselīgi skaisti.

labo īpašību apraksts, kā olīveļļa palīdz matu veselībai
Olīveļļa darbojas kā spēcīgs sabiedrotais matu veselības veicināšanā, pateicoties tās barojošajām īpašībām. Olīveļļa pēc būtības ir bagāta ar oleīnskābi un skvalēnu, kam piemīt mīkstinošas īpašības. Uzklājot uz matiem, olīveļļa palīdz izlīdzināt matu kutikulas slāni, tādējādi iegūstot spīdīgāku un gludāku izskatu.

Tās mitrinošās īpašības ir īpaši labvēlīgas sausiem un bojātiem matiem. Olīveļļa iekļūst matu vārpstā un saglabā mitrumu, novēršot matu sausumu un trauslumu. Tas ir īpaši noderīgi, lai ārstētu šķeltos matu galus, piešķirot tiem veselīgāku izskatu.

Turklāt olīveļļā ir daudz antioksidantu, tostarp E vitamīna un polifenolu. Šie antioksidanti palīdz aizsargāt matus un galvas ādu no oksidatīvā stresa un vides kaitējuma, piemēram, piesārņojuma, UV stariem un skarbām ķīmiskām procedūrām. Tas samazina matu lūšanu un izkrišanu bojājumu dēļ.

Turklāt var būt noderīgas arī olīveļļas pretiekaisuma īpašības. Olīveļļa var nomierināt galvas ādu, mazinot kairinājumu un blaugznas, kas veicina vispārējo matu veselību. Tās nomierinošā iedarbība veicina veselīgāku galvas ādas vidi, kas veicina matu augšanu.

Būtībā regulāra matu kopšanas līdzekļu, kuru sastāvā ir olīveļļa vai pašas olīveļļas lietošana var palīdzēt saglabāt matus ne tikai dzīvīgus un spīdīgus, bet arī spēcīgus un labi barotus no saknēm līdz pat matu galiem.
Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.