Mitrinošs Sejas serums pret grumbām - atsauksmes

Atsauksmes par MARUSHA mitrinošo, atjaunojošo Sejas serumu ar  antioksidantu CoQ10 pret grumbām.

Pārpublicējam Medicine.lv atsauksmes un testu rezultātus par MARUSHA pretgrumbu Sejas serumam.

Atjaunojošs Sejas serums ar Koenzīmu Q10

Septembrī un oktobrī Medicine.lv sadarbībā ar SIA "Eirobaltik" zīmolu "MARUSHA Nord Ecosmetic" piedāvāja testēt atjaunojošu pretgrumbu serumu sejai un acu ādai.

Atsauksmes - MARUSHA atjaunojošs serums sejai un acu ādai pret grumbām ar koenzīmu Q10

Marija, 45 gadi

Priekš manis serums sejai bija jaunums un, izlasot aprakstu, biju patīkami pārsteigta par unikālo sastāvu un iedarbību, kā arī, ka tas ir 100 % dabīgs.

Man ir kombinēta sejas āda. MARUSHA sejas serums ir skaistā dzeltenā krāsā, izskatās kā eļļa, bet patiesībā tam ir viegla un zīdaina struktūra atšķirībā no eļļas. Smarža ir patīkama, viegla un dabīga, grūti gan noteikt, kura no eļļām pieķir šo aromātu serumam.

Uzklāju serumu uz tīras sejas un acu ādas katru vakaru un arī no rītiem. Lietošana ir ļoti ērta, pateicoties pipetītei, ar kuru uzpilinu pāris seruma pilienus uz pirkstiem un viegli iemasēju serumu sejas ādā un ādā ap acīm.

Serums ir viegls un uzreiz uzsūcas, padarot ādu maigu, piepildītu, un nepaliek nekādi lieki taukaini pārpalikumi, kā tas ir, lietojot eļļu.

Jātzīstas, ka pirmajā reizē mana āda bija diezgan sausa un uzklāju vairāk seruma nekā parasti, bet tāpat pilnīgi viss uzsūcās un āda bija mitrināta,  pabarota un mirdzoša.

No rītiem pietiek ar pāris pilītēm, un āda jau ir mitrināta un zīdaina. Es vairs nelietoju tonālo krēmu, lai noslēptu ādas problēmas, un dekoratīvo kosmētiku, jo, pateicoties MARUSHA sejas serumam, sejas āda izskatās ar katru dienu arvien labāk.

Brīnišķīgi, ka var lietot serumu gan sejai gan acu zonai, jo parasti ir jālieto divi dažādi līdzekļi. Rezultātā pēc gandrīz mēnesi ilgas lietošanas sīkās grumbiņas ir izlīdzinājušās, sajūta, ka tās ir piepildītas, un sejas āda ir kļuvusi gludāka, mitrināta un pabarota, īpaši maiga ir āda ap acīm.

Pazuduši smalkie pigmentācijas punktiņi un ādas krāsa ir uzlabojusies. Lielais pigmentācijas plankums ir kļuvis bālāks un nav vairs tik izteikts. Kopumā mana sejas āda ir atjaunojusies un esmu ļoti gandarīta par rezultātiem.

Noteikti plānoju turpināt rupēties par sejas ādu, lietojot MARUSHA  serumu ar koenzīmu Q10, lai aizkavētu novecošanās pazīmes.

 

Gunta, 49 gadi

„Marusha” seruma testēšanu uztvēru kā labu iespēju turpināt iepazīt un mācīties lietot serumus! Arī pati „Marusha” kosmētika man ir jaunums.

Izpētot uz pudelītes izlasāmo informāciju, atrodu, ka sejas seruma savdabīgo smaržu, iespējams, rada interesants savienojums – brokoļu sēkliņu un mežrozīšu eļļa. Un tas vēl nav viss – saturā ir 14 augstvērtīgas eļļas, ekstrakti un vitamīni. Izlasīju, ka īpaša nozīme ir arī kliņģerīšu macerātam. Piesaistošs moments noteikti ir koenzīma Q10 klātbūtne un atzīme par to uz etiķetes.

Sākumā šo vieglas konsistences šķidrumu piesardzīgi izmēģināju, uzpilinot uz rokas. Šķiet, ka serums ir eļļains, bet, uzpilinot uz ādas un to iemasējot, tas uzsūcas neticami ātri un neatstāj nekādu taukainumu, vien patīkamu sajūtu, ka āda ir pabarota ar ko labu, un kādu laiku nebūs traucējošas sausuma sajūtas!

Nemanot nekādu alerģisku reakciju, testu turpināju, pielietojot to īstajam adresātam – sejas ādai. Minēts, ka to var lietot arī ādai ap acīm, kur parasti jāizvēlas maigāki kosmētiskie līdzekļi. Serumu lietoju, vadoties pēc ieteikumiem – vakaros un no rīta. Ērti, ka to var lietot visai sejas ādai! Sajūtas ir patīkamas.

Šķiet, ka arī rezultāts ir iepriecinošs – āda kļuvusi maigāka, elastīgāka. Drēgnajā rudenī patiešām patīkami lietot produktus, kuri ir barojoši, un tāds liekas arī šis pretgrumbu atjaunojošais serums.

 

Evelīna, 47 gadi

Ņemot vērā manus gadus, ādai jāvelta īpaši daudz laika un uzmanības, un serumam jābūt labam un kvalitatīvam.

Serums ir mazā un tumšā pudelītē, satur 14 dažādas eļļas, ekstraktus un vitamīnus. Pudelītē ir ērti lietojama pipetīte, ar ko uzpilināt augstvērtīgo eļļu tik, cik nepieciešams. Eļļa ir gaiši dzeltenā krāsā, ar izteikti delikātu smaržu. To lietoju divas reizes dienā, no rīta un vakarā, uz attīrītas ādas. Vislielāko uzmanību veltīju tieši acu zonai, par cik tur visvairāk grumbiņu un jutīgākā āda.

Uzklājot, serums viegli izlīdzinās pa ādu un labi uzsūcas, ir izteikti patīkama eļļas tekstūra. Manai sejas ādai zem acīm un pārējai ādai šī eļļa ļoti patīk! Tie ir kā viegli zīda pieskārieni, kā viegla aizsargkārtiņa, ar kuru seja jūtas ļoti labi.

Man ļoti patika lietot MARUSHA atjaunojošo serumu sejai un acīm un iesaku visām sievietēm nobriedušas sejas ādas ikdienas kopšanai!

 

Inga, 32 gadi

Ļoti vēlējos pamēģināt zīmola MARUSHA atjaunojošo serumu ar koenzīmu Q10, jo produkts ieinteresēja ar tā daudzveidīgo sastāvu – tik daudz vērtīgu vielu un īpašību! Šķita interesanti, ka šis ir pašmāju zīmols, turklāt produkts ir 100% dabīgs.

Sajūta pēc uzklāšanas ir patīkama, sejas āda jau uzreiz kļūst daudz maigāka, krēms labāk un vieglāk klājas.

Par to, kā serums palīdz novērst grumbu veidošanos, pagaidām grūti spriest, taču noteikti varu teikt, ka pēc ilgākas lietošanas pamanīju, ka uzlabojies sejas ādas stāvoklis. Rudens sezonā mana āda vienmēr kļūst sausāka, raupjāka, mēdz parādīties apsārtums, reizēm pat sausi pleķi uz vaigiem un pieres. Šosezon neko tādu nepiedzīvoju – āda ir gluda, izskatās svaigāka, mitrinātāka, ir samazinājušās poras, izlīdzinājusies ādas krāsa. Ļoti palīdzēja tieši pret sausumu. Ļoti labs produkts, mīļš Jums paldies par šo iespēju!

 

Kate, 32 gadi

Ļoti vēlējos izmēģināt „Marusha” serumu, jo rūpīgi kopju savu sejas ādu, lai aizkavētu ādas novecošanos, kas diemžēl jau vietām uz sejas ir pamanāma – sīku grumbiņu veidā ap acīm un muti. Tāpat uz sejas ir parādījies pavisam neliels pigmenta plankums, ko nekādi neizdodas likvidēt. Tas ir redzamā vietā un, kaut arī citiem nav īpaši pamanāms, mani gan tas kaitina. Arī kopumā prasījās uzlabot sejas ādas stāvokli un izlīdzināt tās toni, padarīt to gludāku un zīdaināku. „Marusha” serums ieintriģēja ar tā daudzveidīgo un dabīgo sastāvu

Serums ļoti ātri uzsūcās un āda pēc tā nepalika taukaina. Pēc seruma uzklāšanas bija ļoti patīkama sajūta, āda kļuva zīdaina un maiga, patīkama pieskārienam.

Lietoju serumu stingri saskaņā ar instrukciju, no rīta un vakarā, gan sejais, gan ādai ap acīm, īpašu uzmanību pievēršot vietām, kur manāmas grumbiņas un kur ir kaitinošais pigmentācijas plankums.

Pēc gandrīz mēnesi ilgas lietošanas esmu ļoti apmierināta ar rezultātu – pigmentācijas plankums ir kļuvis gaišāks, arī grumbiņas nav tik pamanāmas, šķiet, sejas ādas tonis ir izlīdzinājies un kopumā sejas āda izskatās veselīgāka, tāda kā starojošāka!

Esmu iepriekš ilgstoši lietojusi dažādus citus sejas kopšanas līdzekļus, bet tie pat pēc vairāku mēnešu lietošanas nav devuši nekādu pamanāmu rezultātu, turpretim „Marusha” serums – gan!

Esmu priecīga, ka dabūju pamēģināt šo efektīvo serumu, un, ņemot vērā, ka tas no visiem manis mēģinātajiem līdzekļiem izrādījies visiedarbīgākais, turpināšu to lietot arī turpmāk! Paldies!

 

Violeta, 55 gadi

Man patīk, ka serumam ir pipetīte, nevis, piemēram, izsmidzinātājs, kas līdzīgas konsistences līdzekļus parasti izsmidzina par daudz un to lietošanu padara ķēpīgu (ir tādi lietoti).

Man patīk, ka serumam nav tāda ļoti izteikta aromāta, jo man ir diezgan jutīga oža, un daudzi aromāti, kas citiem patīk, mani nogurdina, dažreiz pat izraisa galvas sāpes. „Marusha” serums ir ļoti atbilstošs manām prasībām.

Lietoju serumu regulāri, divas reizes dienā. Pateicoties tā konsistencei, serumu vienā reizē nav nepieciešams lietot daudz, tas lieliski klājas un ļoti ātri uzsūcas, atstājot patīkamu, zīdainu sajūtu uz ādas.

Lietojot gandrīz mēnesi, serums vēl nedaudz ir palicis, līdz ar to secinu, ka tas ir ļoti izdevīgs – neskatoties uz tā kompaktajiem izmēriem, ar to pietiek ilgāk nekā mēnesim.

Par efektu – esmu patīkami pārsteigta. Man iepriekš bija vietām apsārtusi sejas āda, kas parasti ir ļoti izteikta parādība tieši rudenī, kad biežāk ir vējš, lietus un kļūst arvien vēsāks. Sejas ādas tonis ir izlīdzinājies un āda, šķiet, kopumā kļuvusi tāda kā mīkstāka, maigāka, veselīgāka. Īpaši iepriecina zona ap acīm – ir kļuvušas mazāk pamanāmas grumbiņas, arī pelēcīgie loki zem acīm, kas bieži vien no rītiem bija manāmi, ir mazinājušies. Kolēģi darbā negaidīti izteica komplimentu, ka es itkā staroju. :)  Liels paldies, „Marusha” serums man ir patīkams atklājums un apsveru domu arī turpmāk to lietot.

 

Publikācija portālā Medicine.lv lasāma šeit.
Atpakaļ uz bloga rakstiem