Testa rezultāti: MARUSHA Skūšanās ziepes sausai ādai

Pārpublicējam rakstu no portāla Medicine.lv par zīmola MARUSHA Skūšanās ziepju ar pantenolu sausai ādai testa rezultātiem un atsauksmēm.

Jūnijā Medicine.lv sadarbībā ar SIA "Eirobaltik" zīmolu "MARUSHA Nord Ecosmetic" piedāvāja testēt skūšanās ziepes ar pantenolu, kakao sviestu un E vitamīnu sausai ādai.

Atsauksmes - Zīmola MARUSHA Skūšanās ziepes sausai ādai

Mairis, 26 gadi

Skūšanās man vienmēr sagādā neērtības un diezgan nepatīkamas sajūtas. Āda ir ļoti jutīga un skūšanās brīdī tā it kā plīst un ir ļoti sāpīga. Tādēļ šad un tad izvēlos pat labāk neskūties. Esmu izmēģinājis daudz skūšanās līdzekļus, kuri tiek reklamēti. Un tie ir pārsvarā visi vienādi – saputoti uz ādas tie šķiet labi, bet pēc tam āda paliek tik sausa un jutīga, ka pat bieza krēma kārta to neglābj. Tāpēc ar lielām cerībām vēlējos pamēģināt „Marusha” skūšanās ziepes sausai ādai.

Mani uzrunāja sastāvā esošais pantenols, kas jau viesa cerību, ka skūšanās process nebūs tik traumatisks. Tāpat sastāvā ir kakao sviests un E vitamīni. Ziepēm ir svaiga piparmētras smarža un, paturot zem tekoša ūdens, tās paliek glumas un slidenas. Nekādas putas neveidojas, taču tās vietas uz ādas, kurām ar ziepēm brauc pāri, paliek slidenākas. Arī asmens gāja pāri matiņiem ļoti viegli un pats process tiešām bija ļoti vienkāršs un patīkams. Pēc skūšanās āda palika tāda mitra, it kā ar aizsargkārtiņu virsū, līdz ar to nekāds papildu krēms nebija vajadzīgs. Pēc tam ziepes pažāvēju uz tā paša papīrīša, ietinu atpakaļ un ieliku kastītē līdz nākošai reizei.

Kopumā ļoti labs produkts. Noteikti iesaku tiem, kam jutīga un sausa āda.

Paldies!

Madara, 30 gadi

Mani ļoti ieinteresēja  medicine.lv piedāvātā iespēja izmēģināt skūšanās ziepes no zīmola "MARUSHA Nord Ecosmetic", kas ir radītas Latvijā un priekš manis ir jaunums. Uzreiz pieteicos testēšanai un priecājos, ka izdevās tikt pie produkta. Vēlējos izmēģināt MARUSHA skūšanās ziepes, lai uzlabotu skūšanās procesu un lai āda pēc skūšanās būtu maiga un veselīga. Man ir sausa āda uz kājām un rokām. Parasti skūšanās procesā tā tika sakairināta un sanāca arī pa kādam nepatīkamam skrāpējumam. Pirms skūšanās es mēdzu samitrināto ādu ieziest ar dušas želeju un arī pēc skūšanās iemasēt kādu mitrinošu krēmu. Iepazīstoties ar MARUSHA skūšanās ziepju aprakstu, sapratu, ka šis produkts būs ļoti ērts un pabaros un mitrinās ādu.

Skūšanās ziepītes bija gaumīgā papīra kastītē un izskatījās kā mazs, glīts siera ritulītis. No sākuma pārsteidza, ka tās ir tik mazas, bet tad sapratu, ka tās ir ļoti ērtas lietošanā. Un vēl pozitīvais ir tas, ka pēc mēneša lietošanas tās gandrīz nemaz nesamazinājās, tāpēc pietiks ilgākam laikam.

Ziepju smarža ir ļoti patīkama, atsvaidzinoša, jūtams piparmētras un tējas koka aromāts. Un smarža ir harmoniska, nav uzbāzīga.

Skūšanās ziepes sanāca lietot reizi nedēļā. Kā ieteikts, paturēju skūšanās ziepes zem silta tekoša ūdens, kamēr tās sasila un kļuva slīdošas. Tad tās ieziedu samitrinātā ādā, līdz visa skujamā zona bija noklāta ar plānu ziepju kārtiņu. Ziepītes neputoja, bet tikai radīja vajadzīgo aizsargkārtiņu.

Patiešām skūšanās process ir ļoti ērts un viegls! Pateicoties ziepēm, skuveklis ļoti labi slīdēja un nevienu reizi nesanāca ieskrāpēt, kā tas bija gadījies pirms tam. Pateicoties skūšanās ziepju sastāvā esošajam pantenolam un kakao sviestam, kāju un roku āda pēc skūšanās bija mitrināta, pabarota, maiga un aizsargāta pret skūšanās procesā radītiem skrāpējumiem un apsārtumiem. Un nebija vajadzības pēc tam lietot krēmu. Pēc skūšanās ziepītes  ļoti ātri nožūst, glabāju tās uz ziepju paliknīša.

Esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem. Jāatzīst, ka MARUSHA skūšanās ziepes ir superīgs atklājums! Noteikti iesaku izmēģināt!

Paldies "MARUSHA Nord Ecosmetic" par brīnišķīgajām skūšanas ziepītēm!

Alise, 32 gadi

Vasarā skūšanās man vienmēr ir sagādājusi raizes. Tā kā biežāk tiek vilkti svārki un šorti, svarīgi, lai kāju āda būtu gluda un skaista, taču pēc skūšanās man tā vienmēr iekaist. Pēc laiciņa parādās daudz mazas un sarkanas pumpiņas, kuras tad vienmēr cenšos nomaskēt ar mitrinošu tonālo krēmu – tas kaut nedaudz uzlabo skatu, bet pavisam kairināto ādu diemžēl nenoslēpj. Esmu mēģinājusi izmantot dārgas skūšanās putas, dārgus skuvekļus, bet rezultāts vienmēr ir vienāds – redzami kairināta un dažreiz sūrstoša āda. Tāpēc mēģinu meklēt dažādus jaunus skūšanās risinājumus un, ieraugot piedāvājumu testēt MARUSHA skūšanās ziepes biju ieinteresēta un pieteicos testam.

Pārsteidza, cik ziepes ir maziņas. Domāju, ka ilgam laikam ar tām nepietiks. Tāpat gaidīju, ka tās saputos, taču tā nenotika. Bija diezgan grūti tās ieziest ādā. Taču tad uzmanīgāk izlasīju aprakstu un sapratu, cik svarīgi ir ziepes paturēt zem silta ūdens – tad tās kļūst mīkstākas un slidenākas un, ieziežot samitrināto ādu, pārklāj to ar tādu kā aizsargslāni. To kompaktais izmērs arī ir liela priekšrocība – tās ļoti ērti ieguļ plaukstā un neslīd no tās ārā. Pēc vairākām lietošanas reizēm sapratu, ka, neskatoties uz ziepju mazo izmēru, tās nemaz tik ātri netērējas. Tās nemaz nebija samazinājušās izmērā, kas nozīmē, ka ar tām pietiek ilgākam laikam nekā sākotnēji šķita.

Par skūšanās procesu arī esmu patīkami pārsteigta. Skūties tiešām bija krietni vienkāršāk. Skuveklis viegli slīdēja pār ādu un atbrīvoja to no ataugušajiem matiņiem, itin nemaz netraumējot ādu, kā tas bija agrāk – pat izmantojot dārgus skuvekļu un putas. Efekts bija jūtams arī pēc skūšanās – āda bija manāmi gludāka un maigāka, un varēja just, cik tā ir labi mitrināta. Kaut arī kairinājums nekāds neveidojās, drošības pēc ieziedu ādu vēl papildus ar alvejas želeju. Man ļoti patīk, kā izskatās un jūtas kāju āda pēc skūšanās, izmantojot MARUSHA skūšanās ziepes!

Paldies!

Arnis, 37 gadi

Skūšanās ziepes MARUSHA gribēju pamēģināt lietošanai uz sejas ādas. Tā kā tā ir redzamākā ķermeņa daļa, tad, protams, svarīgi, lai skūšanās efekts būtu maksimāli kvalitatīvs un saudzīgs.

Ļoti patīk, ka ziepes ir mazas – tas padara skūšanās procesu krietni ērtāku, jo ziepes labi turās plaukstā. Paturot zem zilta ūdens dažas sekundes, ziepes kļūst mīkstākas un slidenākas, tāpēc uzziest tās uz sejas ādas bija ļoti elementāri. Patīk atsvaidzinošā piparmētru smarža. Ziepes neputo, bet pārklāj ādu ar tādu baltu kārtiņu, ko kādu minūti kārtīgi iemasēju sejas ādā, lai labāk uzsūcas un mitrina, mīkstina ādu. Tad noskuvu ataugušos matiņus. Skūšanās process, salīdzinot ar iepriekš izmantotajiem skūšanās līdzekļiem, bija ievērojami vienkāršāks un ātrāks, arī patīkamāks, jo nebija sūrstošas sajūtas uz ādas. Pēc skūšanās sejas āda izskatījās labi, nebija nevienā vietā satraumēta, kā tas bieži mēdza gadīties. Skuvos aptuveni reizi divas nedēļā un pēc mēneša ziepes vēl īpaši nebija samazinājušās izmēros – pietiek ilgākam laikam.

Arī mana sieva pamēģināja šīs ziepes un bija sajūsmā par efektu, tāpēc nopirka tās sev atsevišķi.

Esam ļoti apmierināti, ka pamēģinājām šo produktu, tas atbilst visām mūsu prasībām. Paldies! Rekomendējam arī citiem pamēģināt!

Kate, 25 gadi

Vēlējos izmēģināt MARUSHA skūšanās ziepes, jo ir diezgan slikta pieredze ar kāju matiņu skūšanu. Rudens, ziemas periodā kāju āda nezkāpēc jūtas un izskatās labāk nekā vasarā, kaut vasarā tā dabū elpot vairāk, jo netiek nēsātas garās bikses. Vasarā kāju āda pārsvarā vienmēr pēc skūšanās iekaist. Īpaši, kad sāk ataugt matiņi, tad parādās sīkas sarkanas pumpiņas,dažreiz pat ar strutām, matiņi ieaug. Izmēģinājos dažādus līdzekļus priekš skūšanās – nekādu uzlabojumu. Lietoju mitrinošus krēmus pēc skūšanās, arī dižus rezultātus neesmu sagaidījusi. Rezultāts pēc skūšanās ir daudz maz apmierinošs tikai tad, ja ļoti lēni slidinu skuvekli pa ādu, lai to nekur nesatraumētu, taču tas paņem laiku. Cerēju, ka varbūt MARUSHA skūšanās ziepes izrādīsies ar kaut ko labākas. Palasot sastāvu, cerības bija tiešām lielas, jo ir ļoti laba kombinācija – pantenols, kakao sviests un E vitamīns.

Ziepītes pamēģināju jau pirmajā dienā, kad saņēmu. Pirmkārt, man ļoti iepatikās to maigā piparmētru smarža. Tās ir arī ļoti praktiskas – var lietot gan mājās, gan ņemt līdzi ceļojumos ar lidmašīnu, nav jādomā par ierobežojumiem, kas attiecas uz šķidrumiem. Tās ir arī ļoti maziņas, līdz ar to aizņem ļoti maz vietas somā.

Sasildīju ziepes zem karsta ūdens un ieziedu kāju ādā. Tās tik tiešām nodrošināja vieglāku skuvekļa slīdamību pa ādu, kā bija solīts aprakstā! Skūšanās process bija patīkams un ātrs. Visvairāk gaidīju, kāds būs efekts pēc skūšanās. Un tas mani ļoti iepriecināja. Ne no viena skūšanās līdzekļa mana kāju āda nav bijusi tik maiga un samtaina, patīkama pieskārienam. Turklāt neprasījās arī nekādu krēmu uzklāt, kā to darīju parasti, lai izvairītos no iekaisuma. Vēroju rūpīgi kāju ādu pirmajā un otrajā dienā – un tā neiekaisa! Pēc mēneša, lietojot MARUSHA skūšanās ziepes, arī vecās rētas no iepriekšējām skūšanās reizēm bija krietni mazinājušās un ādas stāvoklis bija uzlabojies. Esmu ļoti priecīga par šo atklājumu. Vienīgais, kā pietrūka, lai ziepītes būtu iepakotas kādā ūdens izturīgā trauciņā – tad to lietošana būtu vēl ērtāka.

Paldies!

Guntra, 33 gadi

Vienmēr pēc skūšanās mana kāju āda kļuva sausāka un veidojās apsārtums, kā arī nedudz sūrstēja, kad pa virsu smērēju kādu krēmu. Neesmu vēl atradusi to vienīgo līdzekli, kas ļautu no šīm problēmām izvairīties vai vismaz mazināt, tāpēc uzrunāja piedāvājums izmēģināt MARUSHA skūšanās ziepes.

Saņemot ziepes, pārsteidza, ka tās ir tik miniatūrā kastītē. Nodomāju - cik gan ilgam laikam ar tādām pietiks? Tomēr pēc pāris reižu lietošanas sapratu, ka tās netērējas tik ātri, kā tas ir ar parastām roku ziepēm. Šīs ziepītes it nemaz neputo. Paturot zem silta ūdens, tās kļūst nedaudz mīkstākas un slidenākas, lai viegli var ieziest ādu pārklājot to ar plānu baltu ziepju kārtiņu. Kad kājas bija ieziepētas, nogaidīju kādas 2 minūtes un tad uzsāku skūšanās procesu. Matiņi, pateicoties ziepītēm, bija kļuvuši mīkstāki, āda - slidenāka, kā rezultātā skuveklis bez aizķeršanās, vieglāk un ātrāk paveica savu uzdevumu. Pēc skūšanās nebija arī kairinājuma sajūtas, āda bija patīkami gluda un samtaina, kā arī burvīgi smaržoja pēc piparmētras. Man pat neprasījās ieziest ādu ar mitrinošu krēmu, jo ziepes arī pēc to noskalošanas, šķiet, atstāja tādu kā neredzamu aizsargājošu kārtiņu.

Ziepes lietoju aptuveni vienu, pusotru mēnesi, vienu divas reizes nedēļā, un vēl šobrīd tās nav beigušās. Paskatījos to cenu internetā un sapratu, ka tā ir itin adekvāta, ņemot vērā, ka ziepes der ielgākai lietošanai, tāpēc jau iegādājos vēl vienu iepakojumu un domāju, ka kādu laiku apstādināšu savu izvēli pie šī produkta, jo tas ir mazinājis manas iepriekš aprakstītās ādas problēmas pēc skūšanās. Paldies!

Publikācija portālā Medicine.lv lasāma šeit.
Atpakaļ uz bloga rakstiem