Cietie šampūni un kondicionieri - atsauksmes

MARUSHA labākie Cietie šampūni matu augšanai un Cietie kondicionieri matu pabarošanai - atsauksmes no portāla Medicine.lv pētījuma rezultātiem.

Jūnijā Medicine.lv sadarbībā ar SIA "Eirobaltik" zīmolu "MARUSHA Nord Ecosmetic" piedāvāja testēt dabīgus matu kopšanas līdzekļus - matus spēcinošais Cietais šampūns Tumšiem un Gaišiem matiem un Barojošs, mitrinošs Cietais kondicionieris ar Zīdu un Nīmu.

 

MARUSHA Cietais šampūns un Cietais kondicionieris - atsauksmes

Aija, 22 gadi

Par cik mani mati ir plāni un viegli, tos nākas mazgāt katru dienu. Ja esmu ceļā, tad šie cietie „Marusha” šampūns un kondicionieris ir gan ļoti viegli, gan aizņem ļoti maz vietas. Iztinot no baltā papīrīša, abiem produktiem ir ļoti patīkams citronzāles aromāts un ar anatomiski pareizu formu, kas ērti ieguļ plaukstā. 

No sākuma saziepēju matus ar šampūnu, izskaloju. Tad ierīvēju sauso kondicionieri, paturēju 2 minūtes un izskaloju. Mati izmazgājās ļoti tīri, un kondicionierim ir pārsteidzoši labs efekts, mati nepūkojās, tie kļuva gludi un viegli ķemmējami.

Es noteikti turpmāk iegādāšos šos „Marusha” cieto šampūnu gaišiem matiem un kondicionieri to ērtības, viegluma un izcilās kvalitātes dēļ. Noteikti pamēģiniet, ir to vērts!

 

Inga, 43 gadi

MARUSHA Produkti ir bagātināti ar Latvijas kadiķi, olīvu un nīma eļļu un kā smaržviela izmantota citronzāle, kas ir bieži sastopams aromāts sausajos šampūnos un kas padara matus īpaši smaržīgus. Izvēlējos „Marusha” cieto šampūnu tumšiem matiem, lai matus īpaši  pabarotu un novērstu to sausumu.

Tā kā man ir gari mati, bija interesanti notestēt. Jo līdz šim likās, ka gariem matiem nepieciešami īpaši labi šķidrie šampūni un cietie nemaz nav tiem piemēroti. Liels bija mans pārsteigums, ka manus tumšos un biezos matus šis cietais šampūns izmazāja ļoti labi. Man ļoti patika smarža! Arī cieto kondicionieri bija ērti ar slīdošām kustībām iemasēt matu galos. Pēc izskalošanas es žāvēju matus ar fēnu, un tie kļuva spīdoši un gludi.

Šie „Marusha” sausais šampūns un sausais kondicionieris ir piemēroti arī gariem matiem, tāpēc iesaku tos izmēģināt!

 

Gunta, 38 gadi

Iepazīstoties ar aprakstu, sapratu, ka tas ir tieši piemērots maniem matiem, un man ir svarīgi, ka tas ir radīts no dabīgām sastāvdaļām. Mans galvenais mērķis bija uzlabot matu un galvas ādas veselību.

Man ir tumši brūni, pusgari, krāsoti mati. Matus es mazgāju katru otro dienu un pēc tam  žāvēju un ieveidoju ar fēnu. Mati ir sausi, spuraini. Matu galiņi ir sašķēlušies, tāpēc visu laiku tos apgriežu, kā rezultātā neizdodas izaudzēt garākus matus. Tāpat ļoti aktuāla problēma ir pastiprināta matu izkrišana. Arī galvas āda ir sausa un dažreiz ir niezoša sajūta.

MARUSHA cietā šampūna un kondicioniera vizuālais noformējums  ir vienkāršs un gaumīgs un produkta forma man atgādināja mazus garšīgus kēksiņus. Produkta izmērs ir neliels, tomēr pēc mēneša lietošanas tas īpaši nav samazinājies, kas iepriecina, jo sanāks vēl ilgākam laikam. Abiem matu kopšanas līdzekļiem smarža ir ļoti patīkama – svaiga un, pats galvenais, dabīga, sajutu brīnišķīgo citronzāles aromātu.

Uzglabāju cieto šampūnu un kondicionieri uz ziepju paliktnīša, kur neuzkrājas ūdens, lai tie būtu sausi. Matus mazgāju katru otro dienu. Cietais šampūns ļoti labi putoja, maigi iemasēju putas arī galvas ādā – varēja sajust, cik tas ir barojošs un mitrinošs.

Pēc matu izskalošanas lietoju cieto kondicionieri un uzreiz sajutu, cik tas ir zīdains  –tas neputoja, taču  bagātīgi pabaroja manus matus, ko uzreiz varēja sajust, – mati pēc mazgāšanas kļuva maigāki un patīkami smaržoja. Matus pēc mazgāšanas žāvēju un ar fēnu. Jau pēc pirmās mazgāšanas reizes sajutu, ka mati ir kļuvuši maigāki, vieglāk izķemmējami un vieglāk ieveidojami.

Pēc mēneša mani mati ir kļuvuši veselīgāki, kuplāki, spīdīgi un zīdaini, arī galvas āda ir veselīga. Vairs nav novērojama matu šķelšanās un ievērojami samazinājusies matu izkrišana. Un vēl pozitīvs atklājums. Man kā parasti  plānojās friziera apmeklējums, lai krāsotu matus, taču šoreiz varēju to atlikt, jo matu krāsa bija ļoti labi saglabājusies, un sirmie mati, kurus vajadzētu aizkrāsot, nemaz nebija redzami.

Esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem un man iepatikās lietot cieto šampūnu un kondicionieri. Manuprāt, cietie matu kopšanas lidzekļi  ir arī ekonomiskāki. Noteikti turpināšu tos lietot.

Paldies Latvijas ražotājam "Eirobaltik",ka radījāt tik dziedinošus dabīgos matu kopšanas līdzekļus!

 

Linda, 31 gads

Pieteicos izmēģināt zīmola MARUSHA cieto šampūnu un kondicionieri blondiem matiem, jo jau sen māca ziņkāre par šāda veida produktiem. Tā kā pēdējo gadu laikā cenšos piedomāt pie tā, lai mans dzīvesveids būtu pēc iespējas draudzīgāks dabai, ikdienā arvien biežāk izvēlos dabīgas izcelsmes kosmētiku, tomēr matu kopšanas produktus vēl nebija nācies mēģināt.

Šampūns un kondicionieris ir pavisam neliela izmēra, līdz ar to šos produktus ir ļoti ērti paņemt līdzi, dodoties atpūtā pie dabas un ceļojot. Kas vēl svarīgi – lai sasniegtu vēlamo efektu, nepieciešams vien pavisam nedaudz ūdens – ļoti labi puto. Vienīgais, ko ieteiktu – padomāt par kādu kartona kārbiņu, kur produktus būtu iespējams ievietot pēc lietošanas, citādi sanāk nedaudz ķēpīgi.

Abiem produktiem ir izteikti patīkama, dabīga smarža – atgādina vasaras pļavās sastopamo aromātu buķeti, mazgājot matus, smarža kļūst intensīvāka, taču nav nomācoša un rada ļoti patīkamu spa efektu. Šampūna putas ir maigas, produkti labi slīd pa matiem, to izmērs ir labi piemērots tam, lai būtu ērti tos turēt rokās.

Biju bažīga par efektu, jo mani mati ir diezgan kaprīzi. Tie ir gari, ar noslieci uz pūkošanos un bieži gadās tā, ka jauni produkti tiem vienkārši neder. Tomēr par rezultātu biju patīkami pārsteigta – mati bija gludi, viegli ķemmējami un ļoti mīksti, mazāk spurojās un elektrizējās, viegli pakļāvās ķemmēšanai un ieveidošanai. Ievēroju, ka pēc mazgāšanas ar šiem produktiem mati ilgāk saglabāja kuplumu. Ja parasti jau otrajā dienā mati izskatās taukaini, tad tagad joprojām bija svaiga sajūta.

Kopumā – ļoti labs produkts, esmu patīkami pārsteigta un iepriecināta. Noteikti izmantošu vēl kaut ko no šī zīmola sortimenta.

 

Indra, 32 gadi

Esmu aktīvi pievērsusies veselīgam dzīvesveidam un visam, kas ar to saistīts, tai skaitā dabai draudzīgu produktu izvēlei un iespējami dabīgākiem kosmētikas produktiem. 

Saņemot cieto šampūnu un kondicionieri, pārsteidza to kompaktais izmērs – tie bija mazāki par iepriekš mēģinātajiem, un bažas radīja tas, ka tie varētu ātri izbeigties, jo man ir gari un biezi mati. Taču es kļūdījos – neskatoties uz kompaktumu, ar šiem produktiem pietiek ilgākam laikam, tie tik ātri nemaz neizlietojas. Par to man prieks!

Ļoti patika cietā šampūna citronzāles atsvaidzinošais un uzmundrinošais aromāts! Tas raisa pozitīvas emocijas un uzlabo noskaņojumu, liek sajusties kā SPA procedūras laikā!

Cietais šampūns ļoti labi puto, neskatoties uz to, ka nesatur SLS, SLSA un citas ķīmiskas vielas. 

Ļoti iepriecināja efekts pēc matu mazgāšanas jau pirmajā reizē! Mirdzoši, gludi, viegli un gaisīgi mati, patīkami pieskārienam! MMM... Un tas lieliskais aromāts! Arī pēc mazgāšanas mati vēl ilgu laiku patīkami smaržoja. 

Paldies par patīkamo pieredzi!

 

Justīne, 24 gadi

Pieteicos izmēģināt MARUSHA cieto šampūnu un kondicionieri gaišiem matiem, jo esmu nogurusi no veikalos piedāvātajiem ķīmiskajiem matu kopšanas līdzekļiem, kas nepelnīti un pārlieku tiek visur izreklamēti. Ne reizi neesmu ieguvusi to efektu, ko par šiem šampūniem, balzamiem solījuši reklāmās. 

Mani mati ātri sataukojas, īpaši vasarā, kad vairāk svīstu, un ķīmiskie šampūni un kondicionieri nedeva gaidīto efektu. Matus prasījās mazgāt jau pēc vienas, pusotras dienas. Domāju, ka tas varētu būt saistībā ar šo līdzekļu sastāvu. Tāpēc bija interesanti izmēģināt MARUSHA produktus, jo tajos nav šo ķimikāliju, sastāvs pēc apraksta ir dabīgs. Par to liecina arī pats produkts – izpakojot cieto šampūnu, uz tā ir kaltēti ziediņi, izskatās jauki. :)

Man tas ir pārsteigums, ka, neizmantojot kaudzi ķīmijas, var panākt tik lielisku produktu smaržu!

Efekts bija redzams jau pēc pirmās matu mazgāšanas. Matus izžāvējot, tie šķita pat nedaudz gaišāki. :) Tie bija perfekti tīri, spīdīgi un gludi, mazāk bija redzami tie mazie matiņi jeb pūciņas, kas nereti pēc mazgāšanas ir izteikti redzamas. Mati bija viegli, kā pēc friziera apmeklējuma.

Taču galvenais, ko gaidīju – pēc cik tad ilga laika nāksies atkal mazgāt matus. MARUSHA cietais šampūns un kondicionieris šo pārbaudījumu veiksmīgi izturēja. Ja parasti matus mazgāju ik pēc vienas, pusotras dienas, tad ar MARUSHA produktiem mani mati saglabāja tīru izskatu stabili 2, pat 3 dienas. Tieši tas man bija vajadzīgs – dabīgi kopšanas produkti, kas uzlabo matu izskatu un palīdz tiem saglabāties ilgāk svaigiem un tīriem. Domāju, ka MARUSHA produktus turpināšu lietot.

Paldies!

 

Publikācija portālā Medicine.lv lasāma šeit.

Atpakaļ uz bloga rakstiem