Inovatīvs un dabīgs līdzeklis pret matu izkrišanu ar Rozmarīnu

Latvijas zīmola MARUSHA izstrādātā ārstnieciskā matu eļļa ar Rozmarīna, Nīma, Kadiķa ekstraktiem aptur matu izkrišanu un palīdz 90 dienās ataudzēt veselīgus matus.

MARUSHA universālā Matu eļļa satur dabīgus vitamīnus un barības vielas, kas stiprina matu saknes, stimulē matu augšanu un palīdz pret dažādām galvas ādas un matu problēmām - novērš matu elektrizēšanos, matu lūšanu, blaugznas, galvas ādas niezi, apsārtumus u.c.

Matu eļļa ir klīniski un dermatoloģiski testēta, piemērota visiem ādas tipiem, arī sausai un jutīgai galvas ādai.

MARUSHA matu eļļa ir izmantojamā arī kā skalpa eļļa, eļļa matu galiem, sausiem matiem un kā eļļa bārdas augšanai.

Sastāvā  ir 100% dabīgas eļļas un ekstrakti (Rozmarīna ekstrakts, Amla, Kadiķa un Nīma eļļa, Avokado eļļa, Rīcineļļa, Kokosriekstu eļļa u.c.), un ēteriskās eļļas - Rozmarīns u.c.

Produkts saņēmis nomināciju "European Natural Beauty Awards 2023". 

Inovatīvā matu augšanas koncentrāta klīniskie pētījumi liecina: MARUSHA Rozmarīna un Nīma ārstnieciskās eļļas sastāvā esošās matu eļļas un ekstrakti palīdz 90 dienās ataudzēt dabīgus garus un veselus matus un palīdz palielināt matu skaitu un matu, folikulu blīvumu.

Eiropā sertificētā izpētes laboratorijā veiktie In vivo klīniskie testi pierāda - MARUSHA Rozmarīna & Nīma matu eļļa pēc 90 dienu lietošanas: veicina matu augšanu, palielina matu blīvumu, matu skaitu un folikulu blīvumu, pabaro, dziļi mitrina matus un galvas ādu, kā arī novērš blaugznu veidošanas.

Klīnisko testu rezultāti - šajā rakstā zemāk.


MARUSHA Matu eļļa palīdz ataudzēt dabīgos matus, veicina jaunu matu augšanu un samazina matu izkrišanu

Regulāri lietojot matu eļļas, mati spēj atjaunoties un ataugt stiprāki. Arī zinātniskie pētījumi pierāda, ka Rozmarīna eļļa ir tikpat efektīva kā medikaments Minoxidil.

Kā liecina klīniskie pētījumi, Rozmarīna eļļas uzklāšana 2 reizes dienā uz kritiskajām galvas ādas zonām dod tādu pašu rezultātu matu augšanas veicināšanā kā lietojot matu augšanas preparātu 2% Minoxidil.

Kā lietot Matu eļļu

Uzklāj MARUSHA Matu eļļu to vismaz 1-2 reizes nedēļā uz sausām matu saknēm, matiem un matu galiem, kā arī uz galvas ādas, kur ir sausums, apsārtums vai kur vairāk izkrituši mati. Viegli iemasē galvas ādā, kā arī viegli izsmērē ar rokām pa matu galiem vai to matu daļu, kur ir visvairāk sausi, bojāti, sašķelti mati. Pēc tam paturi eļļu vismaz 30 minūtes un izmazgā to ar šampūnu. 

Mati un galvas āda būs pabarota, pazudīs sausu matu un sausas galvas ādas sajūta, mati spīdēs, izskatīsies biezāki un kuplāki. Matu eļļai ir bagātīgs sastāvs, tādēļ tās pietiek no 8-10 pilieniem.

Mati pēc eļļas lietošanas nepaliek taukaini, eļļa viegli izmazgājas. 

Lieto matu eļļu regulāri - 2 reizes nedēļā, kā arī katru dienu viegli iesmērē 1-2 eļļas pilienus galvas ādas problemātiskajās vietās (kur ir retināti mati).

MARUSHA Matu eļļas sastāvs un iegādes iespējas - ŠEIT.

FOTO: MARUSHA Matu eļļas in vivo testu rezultāti (zemāk)

Matu eļļas un līdzekļi matu augšanai un sausiem matiem

 

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.