Latviesi.com: “Marusha” dabiska kosmētika skaistiem matiem un ādai

Latvijas krāšņās pļavas un sēņu meži, kuros pavadīta bērnība, kalpoja par pamatu Maritai Āboltiņai 2021. gadā attīstīt dabīgās kosmētikas zīmolu MARUSHA, raksta portāls "Latviesi.com". 

Raksts no "Latviesi.com", 02.05.2022

Pēc trešā bērniņa piedzimšanas viņas ķermenis lūdza dabas spēku, tādēļ viņa uzsāka dabīgās kosmētikas studijas un paralēli tām radīja produktus, iekļaujot tajos pašu rokām ievāktas Latvijas dabas veltes. Tā palēnām dzima zīmola MARUSHA produkti un tā vērtības – veselībai un videi draudzīga kosmētika.

Zīmola produkti ir nopērkami e-veikalā www.marusha.lv, kā arī dažādos tirdziņos un gadatirgos. Veicam arī privātas piegādes mūsu klientiem un piedāvājam produktu sūtīšanu ar kurjeriem ārpus Latvijas robežām. Patlaban notiek sarunas par sadarbību ar vietējiem mazumtirdzniecības veikaliem.

Zīmola MARUSHA produktu klāstā ir kosmētika matu stiprināšanai un pabarošanai, ādu barojoši cietie losjoni, kā arī ādu mīkstinošas dabīgās ziepes ar Latvijas augiem. Produktu klāsts nepārtraukti tiek papildināts ar dažādiem jaunumiem.

 

Šampūni un kondicionieri ar Latvijas kadiķi, nātri un kumelīti

Zīmola radītie cietie šampūni un kondicionieri satur virkni vitamīnu, kas stiprina matu saknes un veicina matu augšanu. To sastāvā ir dažādi Latvijas augi – kadiķis un kadiķa macerāts (šo gatavo pati zīmola īpašniece), nātre, kumelīte u.c., kā arī dabīgas eļļas, sviesti, ekstrakti, proteīni un citronzāles ēteriskā eļļa.

Turklāt kondicionieriem pievienots arī zīds. Produkti pabaro un stiprina matu saknes, dod matiem veselīgu spīdumu un kuplumu, kā arī labi puto un mazgā. Piedāvājumā ir 2 veidu cieto šampūnu – šampūns gaišiem un sirmiem matiem, šampūns tumšiem un sarkaniem matiem. Ja mati nav krāsoti, tad var lietot jebkuru no tiem.

Kondicionieris paredzēts visiem matu tipiem. Ja matu gali ir sausi un šķeļas, tad kondicionieris kalpo arī kā barojoša maska un to atliek uzklāt uz matu galiem biezākā slānī. Pēc izskalošanas matu gali izskatīsies veseli un skaisti.

Šampūni un kondicionieri ir piemēroti ikdienas matu kopšanai, jo īpaši bojātiem, bieži krāsotiem, plāniem, trausliem matiem. Tie ir ērti lietošanai ceļojumos un pārgājienos.

 

Dabīgas ziepes ar Latvijas medu un saldo apelsīnu

Piedāvājumā ir plašs dabīgu ziepju klāsts. Katrai ziepei ir pievienoti augi, kas piešķir ziepei interesantu krāsu, kā arī dabīgas ēteriskās eļļas. Starp tām katrs atradīs sev tīkamāko un konkrētam gadījumam vajadzīgo.

Ziepēm tiek pievienots Latvijas medus, smiltsērkšķu un burkānu sulas, kadiķis, nātre, pašu dārzā ievāktas rožlapiņas. Tas pieejamas ar dažādām ēteriskām eļļām - kadiķis, saldais apelsīns, citronzāle, lavanda un tējas koks.

Visām ziepēm ir pievienotas dabīgas eļļas un sviesti (šī un kakao sviests), kas mitrina un mīkstina ādu. Iegādājoties vairākas ziepes, tās tiek piegādātas skaistā kastītē.

 

Ķermeņa losjoni un serumi ar augu macerātiem

Sausai un sasprēgājušai ādai palīdzēs mūsu radītais cietais ķermeņa losjons un lūpu balzāms. Tiem pievienots kliņģerītes macerāts, burkānu eļļa un E vitamīns.

Cietie ķermeņa losjoni ir pieejami skaistā sirsniņas formā un ar divu veidu ēteriskām eļļām – lavandu un gerāniju. Šos losjonus ir iecienījušas visas paaudzes, sākot no bērniem līdz pat senioriem, jo tās vizuāli uzrunā un ir piemērotas smērēšanai uz visa ķermeņa. 

 

Saimniecības ziepes ar piparmētru

Esam radījuši arī dabai un veselībai nekaitīgas saimniecības ziepes, kas der visam – trauku mazgāšanai, spodrināšanai, galdu un citu virsmu kopšanai, izlietnes mazgāšanai u.t.t. Ar tām var mazgāt arī drēbes, jo tās lieliski noņem traipus un netīrumus.

Tās ir dabīgas ziepes, un satur tikai vienu galveno sastāvdaļu – kokosriekstu eļļu. Tādēļ to lietošanai nav nepieciešami cimdi. Pievienota svaigā piparmētras ēteriskā eļļa.

 

Jaunums – lina aksesuāri

Mūsu sortimentu esam paplašinājuši ar dabīga lina aksesuāriem – lina dušas cimdiem un sejas masāžas lina drāniņu. Tos tamborē Latvijas seniori ar rokām. Šo darbu viņi veic ar lielāko prieku, jo jūt lielu gandarījumu par to, ka vēl savos gados var sniegt savu pienesumu un arī nopelnīt. Darbs nav viegls uztamborēt tik vienmērīgu rakstu, taču iegūtais rezultāts pēc tam priecē visus.

 

Darbs pie jaunu produktu radīšanas neapstājas

Sortimentu plānojam paplašināt ar sejas serumiem un ķermeņa eļļām, kuru sastāvā būs augu macerāti. Ķermeņa eļļa būs sausā veida eļļa, kas ātri uzsūcas un mīkstina ādu, tādēļ būs īpaši piemērota pēc sauļošanās. Dabīgus produktus piedāvāsim arī jauniešiem, kuriem ir taukaina āda un pinnes, kā arī vīriešiem.

 

Marusha produkti – rūpīgs un sirsnīgs roku darbs

Katrs mūsu produkts ir 100% roku darbs. Uzņēmums savos produktos izmanto kvalitatīvas, sertificētas izejvielas, kā arī vietējos augus un augu macerātus, tādējādi nodrošinot produktiem augstu kvalitāti. Tā darbības pamatā ir ģimeniskas vērtības, atklātība un vienkāršība.

Kosmētikā nav nekā lieka. Katra sastāvdaļa dod pozitīvu iedarbību un tā nenodara kaitējumu cilvēkam un dabas daudzveidībai. Turklāt produktiem tiek izvēlēts vienkāršs, minimāls un dabai draudzīgs iepakojums – stikls, kartons, alumīnijs, kas ir vienlaicīgi arī praktisks un pievilcīgs tā lietotājam.

Mūsu darbības pamatā ir sauklis “Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī mūsu produkti”.

 

Publikācija tapusi sadarbībā ar dabīgās kosmētikas zīmolu “Marusha”

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.