"Marusha" dabīgās ziepes plašā sortimentā

Zīmols "Marusha" piedāvā dabīgas EKO ziepes plašā sortimentā - tās pabaro un mīkstina ādu, jo gatavotas ar šī un kakao sviestu un augstvērtīgām, kvalitatīvām BIO eļļām.

Katrai MARUSHA ziepei ir īpašs sastāvs - vienai pievienota Latvijā vākta nātre vai kadiķis, citai lauku medus vai vietējo ogu un dārzeņu sulas. Sulas gatavotas no vietējiem augļiem un dārzeņiem un spiestas ar pašu rokām. Katrai ziepei ir sava krāsa, ko rada pievienotie vietējie Latvijas augi, un katrai ir sava smarža, ko sniedz dabīgas ēteriskās eļļas. 

Pateicoties bagātīgajam un dabīgajam sastāvam, mūsu ziepes ir izmantojamas gan sejas, gan roku, gan visa ķermeņa mazgāšanai. Tās bagātīgi pabaro, mīkstina un atjauno ādu, ko var sajust jau pēc pirmās lietošanas. Tās var izmantot gan sausai ādai, gan taukainai ādai.

Marusha ziepes tiek izgatavotas pēc aukstās ražošanas tehnoloģijas. To īpašais sastāvs maigi nomazgā ādu, nekairinot un nesausinot to. Dabīgie sviesti un augu eļļas mitrina un pabaro ādu, atjauno ādas komfortu un neizjauc ādas dabīgo aizsargslāni. Marusha dabīgās ziepes ir 100% roku darbs.

Ziepēm  nav pievienotas sintētiskas krāsvielas, smaržvielas un gatavās ziepju masas. Ziepju krāsas iegūtas no dabas dotām veltēm un pievienoti dabīgi augu un ziedu aromāti - ēteriskās eļļas.

Plašais ziepju sortiments dod iespēju piemeklēt savām vajadzībām un vēlmēm atbilstošākās ziepes. Ziepes ir skaisti iepakotas videi draudzīgā iepakojumā, tādēļ tās ir lieliska dāvana jebkuriem svētkiem. 

MARUSHA sortiments - dabīgās ziepes:

- Burkānu ziepes ar saldo apelsīnu

- Smiltsērkšķu ziepes ar saldo apelsīnu

- Kadiķa ziepes ar Spirulīnu

- Tējas koka, Lavandas un aktivētās ogles ziepes

- Piparmētras skrubja ziepes

- Citronzāles ziepes

- Lavandas ziepes

- Liepziedu ziepes

- Kafijas ziepes

- Rozes ziepes

- Mango ziepes

- Kastīlijas ziepes bez smaržas 

- Trauku ziepes "PIPARMĒTRA"

Marusha dabīgās EKO ziepes ir iegādājamas arī komplektos. E-veikalā ir pieejami gatavi dāvanu komplekti - gan individuāli, gan korporatīvi dāvanu komplekti.

Ziepes ir roku darbs, kas satur Latvijas izejvielas, tādēļ tās ir lieliska reprezentatīva dāvana no Latvijas dabas - mežiem, pļavām, dārziem.  Iepazīsties ar Marusha plašo eko ziepju klāstu.

Marusha dabīgās ziepes

MARUSHA dabīgās ziepes tagad gaumīgā eko kartona iepakojumā

Mūsu ražotās ziepes piegādāsim skaistā eko kartona kastītē.

Marusha dabīgās ziepes

Mums rūp daba, tādēļ ziepes ir iepakotas videi draudzīgā iepakojumā, kas vienlīdz palīdz ziepei saglabāt savas dabīgās īpašības - smaržu, krāsu un skaisto formu.

Dabiskās īstās eko ziepes sausai ādai

Iegādājies tās mūsu veikalā ŠEIT.

Atpakaļ uz bloga rakstiem

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.